Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tampereen purkutyöt Oy työllistää tällä hetkellä 12 rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen ja parhaimmillaan sesongin aikana työllistämme jopa 25 henkeä. Taustamma on purkutöissä, joissa asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset. Tarjoamme kuitenkin palveluita asbestipurkutöistä kokonaisvaltaisiin huoneistosaneerauksiin.

Tällä hetkellä haemme kokenutta itsenäiseen työhön kykenevää kirvesmiestä vahvistukseksi yksityisasiakkaiden huoneistosaneerauksiin ja mahdollisiin terassitöihin. Tehtäviin kuuluu mm. väliseinien pystytyksiä, panelointia, levytyksiä, alakattojen asennuksia, lattia-asennuksia, kalusteasennuksia, jne.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja tarjoamme työtiimeillemme autot sekä laadukkaat työkalut ja laitteet tehtävien suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimitusjohtaja Samuli Selin
samuli.selin@tampereenpurkutyot.fi
puhelin 050 4400191

Verkkosivut:
www.tampereenpurkutyot.fi
Facebook:
https://www.facebook.com/Tampereen-Purkutyöt-Oy-359303190943374/?fref=nf

Työnantaja: TAMPEREEN PURKUTYÖT OY Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Samuli Selin samuli.selin@tampereenpurkutyot.fi tai puhelin 050 4400191 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut TAMPEREEN PURKUTYÖT OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa