Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin kohteisiin Pirkanmaan alueella. Odotamme sinulta: - Monipuolista kokemusta timpurin töistä uudisrakentamisen parista - Kokemusta laatoitus- ja vedeneristystehtävistä - Rakennusalan koulutusta - Rakennuspiirustusten lukutaitoa - Tarkkuutta ja siistiä työnjälkeä - Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta - Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia - Ripeää työotetta Eduksi on oman auton käyttömahdollisuus Lähetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rakennus Kodix Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus