Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöpalvelu Akseli on jo yli 20 vuotta rakennusalan aliurakointia pohjalaisella luotettavuudella tehneen Rakennusliike H. Vainio Oy:n aputoiminimi. Asiakasyrityksiimme ovat kuuluneet Suomen johtavat rakennusliikkeet. Työntekijänämme Sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusliikkeen omiin urakoihin tai asiakasyrityksiemme kohteisiin. Haemme PIAN alkaviin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle asiakkaan pyynnöstä suomea puhuvia kirvesmiehiä. Edellytämme valittavilta henkilöiltä kokemuksen ja työturvallisuuskortin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Akseli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus