Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme yhteistyössä vakituiseen työsuhteeseen saneerauskohteisiin KIRVESMIES Haemme henkilöä jolla on kokemusta saneeraustyömaista, kokemusta sisäremonteista ja omaa myös laatoituskokemusta sekä kykenee hyvään ja ammattitaitoiseen työnlaatuun. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden kanssa. Lisätietoja arkisin klo 10-15, Jere Kunnas p. 050 5433 881 tai jätä vapaamuotoinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lisäpalvelu Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus