Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haen 2-3 ammattitaitoista korjausrakentajaa erilaisiin huoneistoremonttitöihin. Asiakkaani ovat yksityiset kotitaloudet. Työkohteet ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla joten oma auto/työkalut on eduksi.

Odotan että sinulla on hyvä asenne sekä useamman vuoden työkokemus rakennusalalta mm. huoneistoremonttien, laatoituksen, maalausten, parketti-/laminaattiasennusten parista, keittiökalusteiden asennuksesta. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti maalaisjärkeä käyttäen. Työturvallisuuskortti on plussaa.
Mikäli olet juuri se henkilö, otathan ripeästi yhteyttä sähköpostitse, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Web-osoite: http://www.nkrefiks.fi Työnantaja: NK-Refiks Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: nkrefiks@gmail.com Hakemukset: nkrefiks@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut NK-Refiks. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa