Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme ammattitaitoisia kirvesmiehiä asiakasyrityksellemme. Työntekijältä edellytetään yleistä kirvesmiehen ammattitaitoa, kykyä laatoittaa - ja maalata sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on jatkuvaa ja työt tehdään pääosin sisätiloissa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ota reippaasti yhteyttä ja sovi haastattelu.

Linkki hakemukseen: http://proworks.fi/hakulomake/

Työnantaja: Proworks Palvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien työntekijöiden löydyttyä Yhteystiedot: LAURILA JUKKA PETTERI, Puh: 0504016979, jukka.laurila@proworks.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Proworks Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus