Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme ammattitaitoisia kirvesmiehiä asiakasyrityksellemme. Työntekijältä edellytetään yleistä kirvesmiehen ammattitaitoa, kykyä laatoittaa - ja maalata sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on jatkuvaa ja työt tehdään pääosin sisätiloissa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ota reippaasti yhteyttä ja sovi haastattelu.

Linkki hakemukseen: http://proworks.fi/hakulomake/

Työnantaja: Proworks Palvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien työntekijöiden löydyttyä Yhteystiedot: LAURILA JUKKA PETTERI, Puh: 0504016979, jukka.laurila@proworks.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Proworks Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa