Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Huonekaluompelija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kemi-Tornion seudulle ammattitaitoisia kirvesmiehiä. Hakemallamme henkilöllä on monipuolista työkokemusta rakennusalalta jo useamman vuoden ajalta sekä mahdollisesti alan tutkinto suoritettuna. Olet rehti ja luotettava tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvakorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtävät ja työsuhteiden kesto vaihtelevat työkohteiden mukaan. Tarjolla on sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Kemi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 216 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus