Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Kemi-Tornion seudulle ammattitaitoisia kirvesmiehiä.

Hakemallamme henkilöllä on monipuolista työkokemusta rakennusalalta jo useamman vuoden ajalta sekä mahdollisesti alan tutkinto suoritettuna. Olet rehti ja luotettava tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvakorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtävät ja työsuhteiden kesto vaihtelevat työkohteiden mukaan. Tarjolla on sekä lyhyempiä tuurauksia että useamman kuukauden mittaisia pestejä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavalle työmaalle ja siten varmistaa itselleen pidempikin työsuhde!

Mikäli sovit kuvaukseemme ja haluat liittyä banssilaisten huippujoukkoon, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pirttikoski (laura.pirttikoski@banssi.fi, 0400796866).

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Haemme parhaillaan pohjoissuomalaisia eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: Kemi-Tornion seutu, 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Pirttikoski laura.pirttikoski@banssi.fi 0400796866 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20685532 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kemi-Tornion seutu, 94100 KEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Kemi-Tornion seutu, 94100 KEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa