Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kemi-Tornion seudulle ammattitaitoisia kirvesmiehiä. Hakemallamme henkilöllä on monipuolista työkokemusta rakennusalalta jo useamman vuoden ajalta sekä mahdollisesti alan tutkinto suoritettuna. Olet rehti ja luotettava tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvakorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtävät ja työsuhteiden kesto vaihtelevat työkohteiden mukaan. Tarjolla on sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Kemi puu- ja metallialan tehtävät Kemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa