Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista kirvesmiestä asiakasyrityksellemme Porin alueelle. Työtehtäväsi sisältää monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen hommia työkohteesta riippuen. Hakijalta edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä aiempaa työkokemusta kirvesmiehen töistä. Työntekijänä toivomme sinulta löytyvän reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää arviolta noin 2 kuukautta, mahdollisesti myös pidempään. Mikäli olet hakemamme henkilö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pori määräaikainen Pori puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus