Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista kirvesmiestä asiakasyrityksellemme Porin alueelle. Työtehtäväsi sisältää monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen hommia työkohteesta riippuen. Hakijalta edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä aiempaa työkokemusta kirvesmiehen töistä. Työntekijänä toivomme sinulta löytyvän reipasta otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää arviolta noin 2 kuukautta, mahdollisesti myös pidempään. Mikäli olet hakemamme henkilö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pori määräaikainen Pori puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa