Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Etsimme asiakasyrityksillemme Helsinkiin AMMATTITAITOISIA KIRVESMIEHIÄ Edellytämme sinulta: - vahvaa ammattitaitoa - kykyä toimia itsenäisesti - tehtävään soveltuvaa koulutusta - kuvienlukutaitoa Tarjoamme: - mahdollisuuden työllistyä kohde kohteen jälkeen - työehtosopimuksen mukaisen palkan - erittäin arvostetun työllistäjän - organisaatiomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00610 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa