Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Päiväkoti Satakieli etsii varhaiskasvatuksen ammattilaisia!

Päiväkoti Satakieli on 56 paikkainen yksityinen päiväkoti Järvenpäässä. Päiväkoti Satakieli on luonto- ja ilmaisupainotteinen päiväkoti, jota ylläpitää Kirkkopalvelut ry.

Päiväkoti Satakielessä on avoinna kaksi lastentarhanopettajan vakinaista työpaikkaa.

Arvostamme hakijassa vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja aktiivista asennetta, kykyä kohdata lapsi aidosti, esiopetuspätevyyttä, ilmaisu- ja luontokasvatuksen vahvaa osaamista. Työkokemusta tulee olla yli 5 vuotta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Työnantaja: Kirkkopalvelut ry Sijainti: Järvenpääntie 640, 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarna Jouhki-Kuosmanen / p. 040-752 2356 / jarna.jouhki-kuosmanen@kirkkopalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvenpääntie 640, 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkopalvelut ry Y-tunnus 0215281-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkopalvelut ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Järvenpääntie 640, 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa