Duunitori suosittelee
Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Päiväkoti Satakieli etsii varhaiskasvatuksen ammattilaisia! Päiväkoti Satakieli on 56 paikkainen yksityinen päiväkoti Järvenpäässä. Päiväkoti Satakieli on luonto- ja ilmaisupainotteinen päiväkoti, jota ylläpitää Kirkkopalvelut ry. Päiväkoti Satakielessä on avoinna kaksi lastentarhanhoitajan vakinaista työpaikkaa. Arvostamme hakijassa vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja aktiivista asennetta, kykyä kohdata lapsi aidosti, ilmaisu- ja luontokasvatuksen vahvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Järvenpää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkopalvelut ry Y-tunnus 0215281-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkopalvelut ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus