Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirkkonummen seurakuntayhtymä hakee Toimistosihteeriä Kirkkonummen seurakuntayhtymän muodostavat Kirkkonummen suomalainen seurakunta ja Kirkkonummen ruotsalainen seurakunta. Yhtymässä hoidetaan seurakuntien hallinnolliset, taloudelliset ja henkilöstöhallinnolliset asiat sekä kiinteistö- ja hauta-asiat. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat hauta-asiat (mm. hautapaikkojen ja hautainhoidon laskutus ja hautatietojärjestelmän ylläpito), seurakuntayhtymän viestintä- ja arkistointiasiat mukaan lukien sähköinen asianhallinta sekä taloushallinnon tehtäviä. Lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kirkkonummi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203109-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri / Byråsekreterare, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus