Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirkkonummen seurakuntayhtymän Perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana Johtavan perheneuvojan virka Haemme ammattitaitoista pari- ja perheterapiatyön kokemusta omaavaa perheneuvojaa Kirkkonummen seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtajaksi. Perheneuvontatyön lisäksi johtava perheneuvoja vastaa perheneuvonnan hallinnosta, taloudesta ja organisoinnista sekä toimii toisen perheneuvojan esimiehenä. Perheneuvonnan perustehtävä on yksilö-, pari-, ryhmä- ja perheterapian menetelmiä apuna käyttäen tarjota ammatillista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kirkkonummi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203109-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtavan perheneuvojan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus