Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirkkonummen seurakuntayhtymän Perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana Johtavan perheneuvojan virka Haemme ammattitaitoista pari- ja perheterapiatyön kokemusta omaavaa perheneuvojaa Kirkkonummen seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtajaksi. Perheneuvontatyön lisäksi johtava perheneuvoja vastaa perheneuvonnan hallinnosta, taloudesta ja organisoinnista sekä toimii toisen perheneuvojan esimiehenä. Perheneuvonnan perustehtävä on yksilö-, pari-, ryhmä- ja perheterapian menetelmiä apuna käyttäen tarjota ammatillista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kirkkonummi asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203109-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtavan perheneuvojan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus