Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Työpaikkakuvaus

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalvelujen eri yksiköihin (ensisijaisesti terveyskeskussairaalaan ja kotihoitoon, toissijaisesti hoivakoteihin) ammattitaitoista ja reipasta sairaanhoitajaa keikkatyöhön. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sekä akuuttisairaita että kuntoutuspotilaita kahdella eri osastolla.
Sairaanhoitajalta edellytämme akuuttihoidon osaamista, kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa työryhmässä sekä toivomme voimassa olevaa iv-lupaa.

Kotihoidossa (Keskusta, Masala ja Veikkola) sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja kokonaishoidon suunnittelu. Lisäksi asiakkaiden tarpeesta johtuen toivomme sairaanhoitajalta iv-osaamista. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden luona, joten ajokortti on välttämätön.

Hoivakoti Lehmuskartanossa, Volskodissa sekä Palvelutalossa hoidetaan mm. geriatrisia ja muistisairaita potilaita sekä psykogeriatrisia potilaita. Geriatristen potilaiden hoidon tuntemisen lisäksi toivomme läsnä olevaa ja rauhallista asennetta sekä kykyä toimia akuuteissa tilanteissa.

Hakijalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta. Hakijan tulee haastattelussa todistaa henkilöllisyytensä ja esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi.

Palkkaus: 03HOI030, taso 10 (2456,13€/kk)

Työ alkaa : Heti tai sopimuksen mukaan
Palkkaus : KVTES:n mukaan

Web-osoite: http://www.kirkkonummi.fi Työnantaja: Kirkkonummen kunta Sijainti: Kirkkonummi, 02400 KIRKKONUMMI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatyöstä joukossamme, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi: ssä. Tarvittaessa hakemuksen täytöstä antaa lisätietoja sijaispoolin vastaava sairaanhoitaja Paula Jarho, 040 1269660. Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkonummi, 02400 KIRKKONUMMI

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Kirkkonummi, 02400 KIRKKONUMMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa