Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalvelujen eri yksiköihin (ensisijaisesti terveyskeskussairaalaan ja kotihoitoon, toissijaisesti hoivakoteihin) ammattitaitoista ja reipasta sairaanhoitajaa keikkatyöhön. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sekä akuuttisairaita että kuntoutuspotilaita kahdella eri osastolla. Sairaanhoitajalta edellytämme akuuttihoidon osaamista, kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa työryhmässä sekä toivomme voimassa olevaa iv-lupaa. Kotihoidossa (Keskusta, Masala ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kirkkonummi määräaikainen Kirkkonummi hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus