Duunitori suosittelee
PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Resurssi-/samanaikaisopettaja Gesterbyn kouluun ajalle 1.11.2016-31.5.2017 (vuosiluokat 1-6) Vieraskieliset oppilaat, jotka tarvitsevat suomi toisena kielenä opetusta, tarvitsevat tukea riittämättömän sanavaraston takia erityisesti reaaliaineiden opiskelua varten. Tukea tarvitaan myös tehostetun ja erityisen tuen piirissä olevien oppilaiden yksilöllisiin ja joustaviin opetusjärjestelyihin. Suunniteltu työmäärä on 16 vuosiviikkotuntia. Määräaikaiseen virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kirkkonummi opettajat, lehtorit, professorit Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Resurssi-/samanaikaisopettaja, tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa