Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Resurssi-/samanaikaisopettaja Gesterbyn kouluun ajalle 1.11.2016-31.5.2017 (vuosiluokat 1-6) Vieraskieliset oppilaat, jotka tarvitsevat suomi toisena kielenä opetusta, tarvitsevat tukea riittämättömän sanavaraston takia erityisesti reaaliaineiden opiskelua varten. Tukea tarvitaan myös tehostetun ja erityisen tuen piirissä olevien oppilaiden yksilöllisiin ja joustaviin opetusjärjestelyihin. Suunniteltu työmäärä on 16 vuosiviikkotuntia. Määräaikaiseen virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kirkkonummi opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Resurssi-/samanaikaisopettaja, tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus