Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla uniikki työpaikka kahdelle puheterapeutille. Tehtävänä on kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten puheterapiapalveluiden järjestäminen ja päivähoitohenkilökunnan ohjaus. Puheterapeutit kuuluvat työryhmään, jossa on puheterapeuttien lisäksi kaksi varhaiskasvatuksen psykologia, esiopetuksen kuraattori, 11 laaja-alaista erityislastentarhanopettajaa ja konsultoiva S2-lastentarhanopettaja. Perusturvan puheterapeuttien kanssa on säännöllistä yhteistyötä. Puheterapeutin kelpoisuus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaisesti. Huomioimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kirkkonummi psykologia ja psykiatria Kirkkonummi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02410 - Kirkkonummi , osoitteessa 02410 KIRKKONUMMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa