Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla uniikki työpaikka kahdelle puheterapeutille. Tehtävänä on kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten puheterapiapalveluiden järjestäminen ja päivähoitohenkilökunnan ohjaus. Puheterapeutit kuuluvat työryhmään, jossa on puheterapeuttien lisäksi kaksi varhaiskasvatuksen psykologia, esiopetuksen kuraattori, 11 laaja-alaista erityislastentarhanopettajaa ja konsultoiva S2-lastentarhanopettaja. Perusturvan puheterapeuttien kanssa on säännöllistä yhteistyötä. Puheterapeutin kelpoisuus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaisesti. Huomioimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kirkkonummi psykologia ja psykiatria Kirkkonummi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02410 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa