Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirkkonummen kunnassa on haettavana perheneuvojan sijaisuus ajalle 1.12.16 - 30.9.17. Toimi kuuluu perusturvan toimintakyvyn tukipalvelujen mielenterveyspalveluihin ja työn ensisijainen suorittamispaikka on perheneuvola. Perheneuvolassa on kolme psykologin ja kaksi perheneuvojan tointa. Perheneuvojan keskeisiä työtehtäviä ovat lapsi- ja aikuisasiakkaiden tapaaminen, arviointi, tukeminen ja hoito. Työ tapahtuu osin parityönä ja osin yksin suoritettavana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Kirkkonummi määräaikainen Kirkkonummi asiakasneuvonta määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheneuvolan perheneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus