Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka alkaen 1.11.2016 ( tai sopimuksen mukaan ) Kirkkonummi perusturva, sosiaalipalvelut, lastensuojelu Haemme Kirkkonummen lastensuojelun tiimiin sosiaalityöntekijää. Kyseessä on vakituinen virka. Työn tukena on toimiva tiimi, säännöllinen työnohjaus ja koulutukseen sekä työn kehittämiseen kannustava ilmapiiri. Tiimiin kuuluu seitsemän sosiaalityöntekijää Lastensuojelun sosiaalityöntekijän pääasiallisena tehtävänä on suunnitelmallinen sosiaalityö, asiakassuunnitelman laatiminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kirkkonummi sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus