Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tule meille töihin!
Haemme Perusturvan Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden palvelukseen Kirkkonummen kotihoitoon (Keskusta, Masala ja Veikkola) lähihoitajia keikkatöihin.

Työ on kaksivuorotyötä. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käytön mahdollisuus on toivottavaa.
Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta. Hakijan tulee haastattelussa todistaa henkilöllisyytensä ja esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työn luonne: vuorotyö

Tehtäväalue: Lähi- ja perushoitajat
Yhteystiedot: Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi :ssä. Lisätiedot: Paula Jarho 040 1269 660.
Lisätietoja kotihoidosta tarvittaessa antavat kotihoidon esimiehet Hagar Sjöwall, 040 841 3964 ja Stiina Bergendahl, 040 126 9789.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteen tyyppi: Määräaikainen
Palkka: KVTES
Työn luonne: vuorotyö
Tehtävä alue: Lähi-ja perushoitajat

Web-osoite: http://www.kirkkonummi.fi Työnantaja: Kirkkonummen kunta Sijainti: 02400 KIRKKONUMMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä joukossamme, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi: ssä. Tarvittaessa hakemuksen täytöstä antaa lisätietoja sijaispoolin vastaava sairaanhoitaja Paula Jarho, 040 1269660. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02400 KIRKKONUMMI

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi , osoitteessa 02400 KIRKKONUMMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus