Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule meille töihin! Haemme Perusturvan Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden palvelukseen Kirkkonummen kotihoitoon (Keskusta, Masala ja Veikkola) lähihoitajia keikkatöihin. Työ on kaksivuorotyötä. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käytön mahdollisuus on toivottavaa. Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta. Hakijalta edellytetään lähihoitajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kirkkonummi määräaikainen Kirkkonummi hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus