Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalvelujen eri yksiköihin (Lehmuskartano, Volskoti, Palvelutalo, kotihoito ja terveyskeskussairaala) ammattitaitoista, kehittämismyönteista ja reipasta lähihoitajaa keikkatyöhön. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Hoivakoti Lehmuskartanon ja Palvelutalon lähihoitajalta toivomme geriatristen potilaiden hoidon tuntemusta ja kykyä toimia myös akuuteissa tilanteissa.

Volskodissa psykogeriatristen ja muistisairaiden potilaiden lähihoitajalta toivomme rauhallista ja läsnä olevaa asennetta.

Kotihoidossa lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja kokonaishoidon suunnitteluun osallistuminen. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden kotona, joten ajokortti on välttämätön.

Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sekä akuuttisairaita että kuntoutuspotilaita kahdella eri osastolla.
Toivomme lähihoitajalta akuuttihoidon osaamista sekä kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa työryhmässä.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta. Hakijan tulee haastattelussa todistaa henkilöllisyytensä ja esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito sekä Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi.

Palkkaus: 03HOI040, taso 10 (2096,31€/kk)

Työ alkaa : Heti tai sopimuksen mukaan
Palkkaus : KVTES:n mukaan

Web-osoite: http://www.kirkkonummi.fi Työnantaja: Kirkkonummen kunta Sijainti: 02400 KIRKKONUMMI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä joukossamme, täytä sähköinen hakemus kuntarekry.fi: ssä. Tarvittaessa hakemuksen täytöstä antaa lisätietoja sijaispoolin vastaava sairaanhoitaja Paula Jarho, 040 1269660. Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02400 KIRKKONUMMI

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi , osoitteessa 02400 KIRKKONUMMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus