Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa 8-vuotiaalle pojalle, joka tarvitsee tukea ja ohjausta kouluaamuisin aamutoimien tekemisessä ja kouluun lähtemisessä sekä lääkityksen annossa.
Vakituinen avun tarve olisi jokaisena arkiaamuna 2-2.5t/pvä arkisten toimien muodossa (yhteensä n.12.5t/vko). Päivittäinen työaika 6.15-8.15. Työpaikka sijaitsee Masalassa.

Avustajalta toivotaan kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja aiempaa kokemusta erityislasten ohjaamisesta. Yleisiä avustajalta edellytettäviä ominaisuuksia ovat:
- ehdoton luotettavuus ja vaitiolovelvollisuus
- yksilöllinen työote
- tilannetaju
- työhön soveltuva persoona.

Lisäksi avustajalta toivotaan hyvää huumorintajua.

Avustajan työnantajana toimii vaikeavammainen henkilö, jota avustetaan. Kirkkonummen kunnan vammaispalvelut maksaa työnantajan puolesta avustajan palkan ja muut lakisääteiset maksut toteutuneiden työtuntien mukaan. Vammaispalveluista on tarvittaessa myös mahdollista saada neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisen avustajan työhön liittyen. Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse. Lisätietoja saa puhelimitse.

Avustajan palkka on 10,13 €/t.

Web-osoite: http://www.kirkkonummi.fi Työnantaja: Kirkkonummen kunta Sijainti: 02430 MASALA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Hanna Marttinen p. 040-528 7857 sähköposti: lady.hanna@gmail.com Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02430 MASALA

Yritystiedot

Toiminimi Kirkkonummen kunta Y-tunnus 0203107-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kirkkonummen kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02430 - Kirkkonummi , osoitteessa 02430 MASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus