Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Kirkon palvelukeskukseen Oulun toimipaikkaan määräaikaista palkanlaskijaa ajalle 21.11.2016-31.8.2017 vastaamaan uuden asiakaserän myötä kasvavaan palvelutarpeeseen. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Sinun ei tarvitse olla valmis palkanlaskennan ammattilainen, sillä perehdytämme ja opastamme sinut palkanlaskentatehtäviin.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi, viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito.
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen.

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta/tutkintoa tai olet valmistumassa tehtävään soveltuvasta koulutusohjelmasta. Lisäksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän dynaamisessa, kasvavassa organisaatiossa. Annamme mahdollisuuden syventää ja kehittää omaa osaamistasi asiantuntijana sekä osana osaamistiimiäsi. Tarjoamme henkilöstöllemme nykyaikaiset työvälineet moderneissa työtiloissa Oulun keskustassa. Olemme savuton työpaikka.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2179,63 €/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Noudatamme tehtävässä 4 kk koeaikaa.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta sakasti.evl.fi/kipa/tyopaikat 1.11.2016 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskennan palveluesimies Jenni Backman p. 040 1424 894.

Web-osoite: http://sakasti.evl.fi Työnantaja: Kirkkohallitus Sijainti: Isokatu 9, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, 21.11.2016 Yhteystiedot: - Hakemukset: https://rekry.evl.fi/mol/#/application/11000/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol& Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isokatu 9, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi kirkkohallitus Y-tunnus 0118950-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkohallitus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Isokatu 9, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa