Duunitori suosittelee
Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto etsii jatkajaa yrittäjän jäädessä eläkkeelle. Tilitoimisto työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä ja tarjontaan kuuluvat kaikki taloushallinnon palvelut. Asiakkaita on toiminimistä osakeyhtiöhin ja konserneihin. Tulevalla yrittäjällä tulisi olla KLT -kirjanpitäjän tutkinto tai hänellä tulisi olla mahdollisuus ko. tutkinnon suorittamiseen auktorisoinnin säilyttämiseksi. Siirtymävaiheen aikana nykyinen yrittäjä on tarvittaessa valmis ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä taloushallinto kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä / yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus