Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto etsii jatkajaa yrittäjän jäädessä eläkkeelle. Tilitoimisto työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä ja tarjontaan kuuluvat kaikki taloushallinnon palvelut. Asiakkaita on toiminimistä osakeyhtiöhin ja konserneihin. Tulevalla yrittäjällä tulisi olla KLT -kirjanpitäjän tutkinto tai hänellä tulisi olla mahdollisuus ko. tutkinnon suorittamiseen auktorisoinnin säilyttämiseksi. Siirtymävaiheen aikana nykyinen yrittäjä on tarvittaessa valmis toimimaan KLT -kirjanpitäjän roolissa ja muutenkin tukemaan tulevaa yrittäjää siirtymävaiheen aikana.
Yhteydenotot puhelimitse: 040-5196490

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Hakemukset: Yhteydenotot puhelimitse: 040-5196490 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä / yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa