Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista kirjanpitäjää.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kirjanpitoa, reskontran hoitoa, laskutusta sekä tiliöintiä. Valitun henkilön osaamisen mukaan tehtäviin voi kuulua myös erilaisten seurantaraporttien tuottaminen, kannattavuusseuranta, tilinpäätökset sekä palkanlaskentaa.

Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä muutaman vuoden kokemus kirjanpidon monipuolisista työtehtävistä. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet joustava ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti englanniksi ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, ammattitaitoisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen työympäristön. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 25.10.2016. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 katja.selander@hpheimo.fi

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 01390 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4970 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01390 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01390 - Vantaa , osoitteessa 01390 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa