Duunitori suosittelee
Pääkirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla. Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heidän palvelukseen ammattitaitoista, KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA, Olet järjestelmällinen ja tehokas työssäsi! Hakijalta odotamme: - kaupallista koulutusta - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Olet tilinpäätöstaitoinen ammattilainen Tarjoamme: - mielenkiintoisen ja haastavan työn - osaamiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vaasa hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa taloushallinto Vaasa talonrakennus hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, taloushallinnon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus