Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla. Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heidän palvelukseen ammattitaitoista, KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA, Olet järjestelmällinen ja tehokas työssäsi! Hakijalta odotamme: - kaupallista koulutusta - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Olet tilinpäätöstaitoinen ammattilainen Tarjoamme: - mielenkiintoisen ja haastavan työn - osaamiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vaasa hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa taloushallinto Vaasa talonrakennus hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, taloushallinnon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus