Duunitori suosittelee
Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla. Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heidän palvelukseen ammattitaitoista, KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA, Olet järjestelmällinen ja tehokas työssäsi! Hakijalta odotamme: - kaupallista koulutusta - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - Olet tilinpäätöstaitoinen ammattilainen Tarjoamme: - mielenkiintoisen ja haastavan työn - osaamiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vaasa hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa taloushallinto Vaasa talonrakennus hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, taloushallinnon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus