Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kirjanpitäjä, Tili-Tekno
Tehtävänkuvaus

Tili-Tekno on palveleva tilitoimisto Oulussa ja Pudasjärvellä. Palvelutarjontamme kattaa yrityksen taloushallinnon koko elinkaaren ajan, aina yrityksen perustamisesta yrityksen myyntiin tai sukupolvenvaihdokseen saakka. Meiltä saat sekä perinteisiä kirjanpidon ja palkkahallinnon palveluja, että nykyaikaisia sähköisen taloushallinnon palveluja, yrityksesi tarpeen mukaan.

Haemme Tili-Tekno Oy:lle kirjanpitäjää Ouluun

Kirjanpitäjän tehtävä pitää sisällään nimettyjen asiakasyritysten kirjanpidon ja palkkahallinnon hoitamista alusta loppuun itsenäisesti. Tehtävään kuuluu olennaisesti asiakaspalvelua ja kirjanpidon työkaluna toimii Tikon-ohjelma. Yrityksen käytäntöihin ja kirjanpito-ohjelmaan annetaan hyvä perusperehdytys ja tämän jälkeenkin sinulla on osaavien kollegoiden ja esimiehen tuki. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi äitiysloman sijaisuudeksi, tämän jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme kirjanpitäjää, jolta odotamme seuraavaa:

Soveltuva taloushallinnon koulutus
Tunnet tilitoimistoympäristön omaksesi
Pidät itsenäisestä, vastuullisesta ja järjestelmällisestä työstä
Hyvä IT-osaaminen
Alan työkokemus katsotaan eduksi

Tarjolla on hieno mahdollisuus työskennellä pitkät perinteet omaavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä. Tili-Teknon organisaatiokulttuuria leimaa välittömyys ja töitä tehdään ahkerasti, mutta pilke silmäkulmassa katse tulevaisuuteen suunnaten. Tutustu meihin lähemmin osoitteessa www.tili-tekno.fi.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi!
Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja toimitusjohtaja Lasse Pelttarilta puhelimitse p. 040 750 4577 tai lasse.pelttari@tili-tekno.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi kyseiseen osoitteeseen. Hakuaika päättyy 23.10. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa.

Web-osoite: http://www.tili-tekno.fi Työnantaja: Tili-Tekno Oulu Oy Sijainti: Kauppurienkatu 12 (4.krs), 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulu-tammikuu Yhteystiedot: Lasse Pelttari, Puh: 0407504577, lasse.pelttari@tili-tekno.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppurienkatu 12 (4.krs), 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tili-Tekno Oulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kauppurienkatu 12 (4.krs), 90100 OULU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa