Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasvastuullista kirjanpitäjää hoitamaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkuuksia. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja aktiivinen sekä oma-aloitteinen ote työhön. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, moderneissa toimitiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. Tehtävässä sinulla on monipuoliset kehittymismahdollisuudet taloushallinnon eri osa-alueilla, joustavat työskentelymahdollisuudet ja ympärilläsi mahtava työyhteisö! Viihdyt hyvin nuorekkaassa yrityskulttuurissa ja olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Munkkivuori() taloushallinto Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Online Accounting J&K Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa