Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasvastuullista kirjanpitäjää hoitamaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkuuksia. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja aktiivinen sekä oma-aloitteinen ote työhön.

Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, moderneissa toimitiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. Tehtävässä sinulla on monipuoliset kehittymismahdollisuudet taloushallinnon eri osa-alueilla, joustavat työskentelymahdollisuudet ja ympärilläsi mahtava työyhteisö! Viihdyt hyvin nuorekkaassa yrityskulttuurissa ja olet kehityshaluinen sekä eteenpäinpyrkivä taloushallinnon osaaja. Osaavat kollegasi takaavat sen, että saat aina tukea tarvittaessa. Työstäsi sinut palkitaan kilpailukykyisellä palkalla, kannustinjärjestelmällä sekä henkilöstöeduilla.

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin saakka. Odotamme tehtävään soveltuvaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vahvaa peruskirjanpidon osaamista ja tilinpäätöstaitoa, Procountor / Netvisor ohjelman käyttökokemusta, englanninkielentaitoa. Oletko sinä etsimämme tiimin vahvistus? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä antaa lisätietoja tarvittaessa toimitusjohtaja Kari Valtonen, maanantaina 16.10.2016 tai keskiviikkona 18.10.2016 klo 12-16.

Web-osoite: http://talousverkko.fi Työnantaja: Online Accounting J&K Oy Sijainti: Kutomotie 2, 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: VALTONEN KARI ANTERO, Puh: 0400703441, kari.valtonen@talousverkko.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kutomotie 2, 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Online Accounting J&K Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kutomotie 2, 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa