Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme kirjanpitäjää hoitamaan taloushallinnon perustehtäviä, kuten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, alv-ilmoituksia, reskontraa ja veroilmoituksia. Kun olet päässyt hieman vauhtiin, niin tehtävääsi tulee sisältymään aktiivisesti yhteydenottoja asiakkaisiin. Tästä johtuen on myös hyvin tärkeää, että omaat hyvän asiakaspalvelullisen ja vuorovaikutuksellisen taidon. Tehtäväsi tulee pitämään myöhemmin osallistumista kuukausipalavereihin ja muihin vastaaviin neuvottelutilanteisiin. Tulet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Hakaniemi() taloushallinto Helsinki taloushallinto Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus