Duunitori suosittelee
Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme kirjanpitäjää hoitamaan taloushallinnon perustehtäviä, kuten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, alv-ilmoituksia, reskontraa ja veroilmoituksia. Kun olet päässyt hieman vauhtiin, niin tehtävääsi tulee sisältymään aktiivisesti yhteydenottoja asiakkaisiin. Tästä johtuen on myös hyvin tärkeää, että omaat hyvän asiakaspalvelullisen ja vuorovaikutuksellisen taidon. Tehtäväsi tulee pitämään myöhemmin osallistumista kuukausipalavereihin ja muihin vastaaviin neuvottelutilanteisiin. Tulet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Hakaniemi() taloushallinto Helsinki taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus