Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme kirjanpitäjää hoitamaan taloushallinnon perustehtäviä, kuten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, alv-ilmoituksia, reskontraa ja veroilmoituksia. Kun olet päässyt hieman vauhtiin, niin tehtävääsi tulee sisältymään aktiivisesti yhteydenottoja asiakkaisiin. Tästä johtuen on myös hyvin tärkeää, että omaat hyvän asiakaspalvelullisen ja vuorovaikutuksellisen taidon. Tehtäväsi tulee pitämään myöhemmin osallistumista kuukausipalavereihin ja muihin vastaaviin neuvottelutilanteisiin. Tulet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Hakaniemi() taloushallinto Helsinki taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus