Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme kirjanpitäjää hoitamaan taloushallinnon perustehtäviä, kuten kirjanpitoa, tilinpäätöksiä, alv-ilmoituksia, reskontraa ja veroilmoituksia. Kun olet päässyt hieman vauhtiin, niin tehtävääsi tulee sisältymään aktiivisesti yhteydenottoja asiakkaisiin. Tästä johtuen on myös hyvin tärkeää, että omaat hyvän asiakaspalvelullisen ja vuorovaikutuksellisen taidon. Tehtäväsi tulee pitämään myöhemmin osallistumista kuukausipalavereihin ja muihin vastaaviin neuvottelutilanteisiin. Tulet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Hakaniemi() taloushallinto Helsinki taloushallinto Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa