Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirjalava hakee palvelukseensa kirjamyyjiä POP-UP-Storeen Kirjalava Oy hakee palvelukseensa joulumyyjiä ns. PopUp-Storeihin pääkaupunkiseudulla. Kirjalava myy edullisia kustantajien jäännöseräkirjoja, leluja ja postikortteja aikuisille ja lapsille. Työ suoritetaan lähinnä kauppakeskuksissa sijaitsevissa myyntipisteissä. Työ on sesonkiluonteista, 6 - 8 tuntia päivässä ja siitä maksetaan kaupan alan peruspalkka. Toivomme hakijalta asiakaspalvelukokemusta, reipasta ja iloista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Kirja- ja lelutukku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus