Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirjalava hakee palvelukseensa kirjamyyjiä POP-UP-Storeen Kirjalava Oy hakee palvelukseensa joulumyyjiä ns. PopUp-Storeihin pääkaupunkiseudulla. Kirjalava myy edullisia kustantajien jäännöseräkirjoja, leluja ja postikortteja aikuisille ja lapsille. Työ suoritetaan lähinnä kauppakeskuksissa sijaitsevissa myyntipisteissä. Työ on sesonkiluonteista, 6 - 8 tuntia päivässä ja siitä maksetaan kaupan alan peruspalkka. Toivomme hakijalta asiakaspalvelukokemusta, reipasta ja iloista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Kirja- ja lelutukku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus