Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjouskirjakauppa Kirjapörssi on perustettu vuonna 1991 ja ketjuun kuuluu tällä hetkellä 18 myymälää. Työllistämme yli 70 henkilöä eri puolilla Suomea. Etsimme osa-aikaista myyjää Kirjapörssiin ABC Heinolaan. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivisuutta ja kokemusta kassa- ja asiakaspalvelutehtävistä. Kirja-alan kokemus on eduksi. Myymälä on avoinna joka päivä 9-20 (kesällä 9-21), työssä enimmäkseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Heinola myyjät ja kassahenkilöt Heinola myyntialan tehtävät Heinola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Heinola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjakauppamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvä Markkinointi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa