Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarjouskirjakauppa Kirjapörssi on perustettu vuonna 1991 ja ketjuun kuuluu tällä hetkellä 18 myymälää. Työllistämme yli 70 henkilöä eri puolilla Suomea.
Etsimme osa-aikaista myyjää Kirjapörssiin ABC Heinolaan.
Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivisuutta ja kokemusta kassa- ja asiakaspalvelutehtävistä. Kirja-alan kokemus on eduksi.
Myymälä on avoinna joka päivä 9-20 (kesällä 9-21), työssä enimmäkseen ilta- ja viikonloppuvuoroja (sopii myös opiskelijalle).

Web-osoite: http://www.kirjaporssi.fi/ Työnantaja: Hyvä Markkinointi Oy Sijainti: Kirjapörssi Heinola, ABC Heinola, Työmiehentie 33, 18200 HEINOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus+cv sähköpostitse niina.raisanen@kirjaporssi.fi Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus+cv sähköpostitse niina.raisanen@kirjaporssi.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirjapörssi Heinola, ABC Heinola, Työmiehentie 33, 18200 HEINOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjakauppamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvä Markkinointi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola , osoitteessa Kirjapörssi Heinola, ABC Heinola, Työmiehentie 33, 18200 HEINOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa