Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjouskirjakauppa Kirjapörssi on perustettu vuonna 1991 ja ketjuun kuuluu tällä hetkellä 18 myymälää. Työllistämme yli 70 henkilöä eri puolilla Suomea. Etsimme osa-aikaista myyjää Kirjapörssiin ABC Heinolaan. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivisuutta ja kokemusta kassa- ja asiakaspalvelutehtävistä. Kirja-alan kokemus on eduksi. Myymälä on avoinna joka päivä 9-20 (kesällä 9-21), työssä enimmäkseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Heinola myyntialan tehtävät Heinola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjakauppamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvä Markkinointi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus