Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TARJOUSPYYNTÖ UIMAHALLIPALVELUISTA

Kinnulan kunnan Sivistystoimi (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta uimahallin toiminnan järjestämisestä. Toiminta käsittää uimahallitilojen siivouksen, turvallisuudesta vastaamisen (uinninvalvonta), kassa- ja kioskitoiminnan sekä mahdolliset muut yrittäjän tarjoamat palvelut. Sopimus tehdään aluksi kahdeksi vuodeksi alkaen 01.12.2016, päättyen joulukuu 2018, sopimuksessa on lisäksi optio vuodelle 2019.

HANKINTAMENETTELYJA VALINTAPERUSTE

Hankintamenettely on avoin menettely. Tarjouspyyntö ilmoitetaan Keski-Pohjanmaa-lehdessä, Kotiseudun sanomissa sekä Kinnulan kunnan internet-sivuilla kohdassa ajankohtaista. Tarjouspyynnön valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, joka toteutetaan ottaen huomioon tarjouspyynnössä ilmoitetut vertailuperusteet: Tarjouspyynnön mukaan valintaperusteena käytetään hintaa 70 %, maks. 70 p. ja laatua 30 %, maks. 30 p. Vertailuhintana uimahallipalvelujen tuottamisen osalta käytetään kiinteää kuukausihintaa €/kk (alv 0 %). Laadun osalta arvioidaan vastuuhenkilön kokemus uimahalli-ja/tai vesiliikunta-alan palvelujen tuottamisessa(0-10 p.), muun henkilöstön kokemus uimahalli-ja/tai vesiliikuntapalvelujen työstä yhden ja kahdenhenkilön osalta (0-10 p.) ja palvelukuvausta (0-10 p.) eli millä tavoin palvelut on kuvattu toteutettavaksi. Toiminnan järjestäjän tulee esittää kirjallinen suunnitelma palvelujen toteutuksesta.

KOHTEEN KUVAUS

Uimahalli sijaitsee Kinnulan seurakuntakodin alakerran tiloissa. Tiloissa on uima-allas (16,7m), saunat, vastavirta- ja pore-, sekä lastenallas. Tilojen yhteydessä on myös keittiöllä varustettu takkahuone. Uimahalli on avoinna käyttäjille n. 9 kuukautta vuodessa (suljettu kesäkuu-elokuu). Aukioloajat maanantaista perjantaihin klo 14-21 (ja mahdollisesti lauantaina klo 08-13). Tilauksesta myös muina aikoina. Tuottaja saa kantaa itselleen lippu- ja kioskitulot. Tilaaja voi pidättää itselleen oikeuden sopia alennetuista ryhmälipuista kunnan omien ryhmien uintiin.


SISÄLTÖ JA LAAJUUS

Tehtävä käsittää em. uimahallitilojen puhtaudesta huolehtimisen ja uimahallitoiminnasta vastaamisen kunnan määrääminä aukioloaikoina sekä tilausaukioloaikoina. Palveluntarjoaja vastaa myös uimahallin turvallisuudesta (ml. uinninvalvonta), kassa-ja kioskitoiminnasta sekä muista mahdollisista tarjoamistaan palveluista. Kinnulan kunta vastaa uimahallin käyttökustannuksista: vesimaksuista, sähköstä ja kaukolämmöstä, sekä myös muista kiinteistöön kohdistuvista kunnan maksamista kuluista, kuten piha-alueen talvikunnossapito, allasvesinäytteet ja uimahallitoimintaan kohdistuvat laitosmiespalvelut.


TARJOAJALLE ASETETUT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

Toiminnan järjestäjän tulee toimittaa todistus lainmukaisesta työnantajavelvoitteiden täyttämisestä. Toiminnanjärjestäjän tulee pyytää uinninvalvojilta: laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)-mukainen rekisteriote. Lisäksi uinninvalvojilla tulee olla voimassaoleva EA1 ja EA2. Uinninvalvojien eduksi katsotaan SUH:n tai Folkhälsanin koulutus, jolla on mahdollista ohjata vesiliikuntamuotoja. Toiminnan järjestäjä vastaa palvelutuotannon-, uinninvalvojien vakuutuksista ja vastuuvapausvakuutuksista. Vakuutukset kiinteistön osalta on tilaajalla.

HINNAT JA MAKSUEHDOT

Tarjouksessa pyydämme esittämään palvelun kokonaishinnan(€)kuukaudessa. Lisäksi pyydämme ilmoittamaan sisältyykö kokonaishintaan myös tilausaukiolot ja esittämään tilausaukiolon hinnan erikseen. Maksu suoritetaan kerran kuussa lähettämää laskua vastaan.

LISÄKYSYMYKSET SEKÄ UIMAHALLIIN TUTUSTUMINEN

Mahdolliset hankintaan /tarjoukseen liittyvät kysymykset sekä halukkuuden tutustua uimahalliin tulee ilmoittaa sivistystoimen päällikölle Marko Kalliolle.

TARJOUKSELLE ASETETUT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

-tarjous liitteineen tulee laatia suomen kielellä

-tarjouksen sisällön tulee täyttää tarjouspyynnön vaatimukset -tarjous ei saa olla ehdollinen

-tarjouksen tulee olla voimassa 31.11.2016 asti

Tarjous hylätään, jos tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset eivät täyty tai jos tarjous ei muilta osin vastaa tarjouspyyntöä tai jos tarjous saapuu myöhästyneenä.

TARJOUKSEN LIITTEET

Tarjoukseen on liitettävä:

-selvitys henkilö- ja laiteresursseista

-turvallisuussuunitelma, omavalvontasuunnitelma -mahdolliset referenssit - vastuuvakuutusta koskevat tiedot Verovelkatodistus sekä todistus eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta on toimitettava ennen sopimuksen solmimista. Ennen sopimuksen allekirjoitusta tilaaja tarkistaa tuottajan osalta alkuperäisistä dokumenteista osaamisen, tarvittavat luvat ja kortit.


TARJOUKSEN JÄTTÄMINEN JA VOIMASSAOLOAIKA

Sitova tarjous on toimitettava kirjallisesti suljetussa kirjekuoressa hankintayksikölle 31.10.2016 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Kinnulan kunta/Sivistyslautakunta PL 1 43901 Kinnula

Tilaaja varaa itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset.


LISÄTIEDOT

Lisätietoja hankinnasta antaa sivistystoimen päällikkö

Marko Kallio,puh. 044-4596 230, marko.kallio@kinnula.fi

Web-osoite: http://www.kinnula.fi Työnantaja: Kinnulan kunta Sijainti: 43900 KINNULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Sivistystoimen päällikkö Marko Kallio 044-4596230 marko.kallio@kinnula.fi Hakemukset: http://www.kinnula.fi/index.php?id=60&uutinen=557 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 43900 KINNULA

Yritystiedot

Toiminimi Kinnulan kunta Y-tunnus 0242816-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu palvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kinnulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43900 - Kinnula , osoitteessa 43900 KINNULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa