Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden Talousalueelle

VARASTOKIRJANPITÄJÄÄ

Keskeiset työtehtävät sisältävät varaston aktiivista seurantaa ja ylläpitoa Excelin avulla sekä avustavia toimistotöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista Excel-ohjelmiston käyttötaitoa, täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme myös kokemusta vastaavista tehtävistä. Englanninkielen taito on eduksi.

Kyseessä on päivätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai soita 044 728 3773/Hanna

Web-osoite: http://www.kilta.fi Työnantaja: Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Akkala, Puh: 044 7283 773, hanna.akkala@kilta.fi Hakemukset: https://kilta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=952&rspvt=jaetfttg2bwogkgockkg44 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastokirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15110 - Lahti , osoitteessa 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa