Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Heinolaan TYÖNTEKIJÄÄ PUTKILASERILLE Parhaiten tehtävässä pärjää oppimiskykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut henkilö, joka on tottunut työskentelemään atk-ohjatuilla linjoilla. Eduksi on aikaisempi kokemus putkilaserilla työskentelystä sekä ohjelmointitaito. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen kasvavassa metallialan yrityksessä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis pian oheisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Heinola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijä putkilaserille, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus