Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme Heinolaan

SÄRMÄÄJÄÄ

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta mielellään ohutlevypuolen särmäyksestä.

Kyseessä on 2-vuorotyö, kiiretilanteessa tehdään välillä myös 3-vuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten täytä hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Web-osoite: http://www.kilta.fi Työnantaja: Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 18100 HEINOLA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Akkala, puh. 044 728 3773 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 18100 HEINOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Särmääjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 18100 - Heinola , osoitteessa 18100 HEINOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa