Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

SÄHKÖASENTAJAA

Hakijalta odotamme hyviä kädentaitoja, olet koulusta vasta valmistunut tai sinulla kokemusta erilaisista sähköalan asennustöistä kiinteistö- ja teollisuuskohteissa tai autosähköpuolelta. Kuvien lukutaito katsotaan eduksi. Sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti tulee olla voimassa.

Asenteeltasi olet oma-aloitteinen ja motivoitunut. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi asennuskohteiden sijainnin vuoksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.
Hyville työntekijöille mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Hae oheisen linkin kautta jo tänään!

Web-osoite: http://www.kilta.fi Työnantaja: Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Akkala, puh. 044 728 3773 Hakemukset: https://kilta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=857&rspvt=6lejma7lzrc44cg8wskskc Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15110 - Lahti , osoitteessa 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa