Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle PUUSEPPÄÄ Tehtävänäsi on erilaiset puusepänalan työtehtävät, lähinnä konepuusepän työt. Hakijalta toivomme kokemusta ja/tai koulutus puualan työtehtävistä ja koneiden käytöstä. Alan opiskelijat ja vastavalmistuneet huomioidaan. Työ on 2-vuorotyötä ja hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työpaikan sijainnin vuoksi käytössä tulee olla oma auto. Jos kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Lahti muut käsityöalan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus