Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Heinolaan MIG-HITSAAJAA 2-vuorotyöhön. Sinulla on oma-aloitteisuutta sekä aikaisempaa kokemusta hitsauksesta. Osaat lukea hieman myös piirustuksia. Hitsattava materiaali on pääsääntöisesti mustaa rautaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis pian oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä 044 728 3773/Hanna...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Heinola puu- ja metallialan tehtävät Heinola tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Heinola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 18100 - Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa