Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Heinolaan LEVYTYÖKESKUKSEN KÄYTTÄJÄÄ / OHJELMOIJAA (Finn-Power) pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempi kokemus levytyökeskukselta ja ohjelmointitaito ovat suureksi eduksi, mutta huomioimme myös motivoituneet työntekijät, jotka ovat kiinnostuneita kouluttautumaan tehtävään. Kyseessä on 3-vuorotyö. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten täytä hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Heinola ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levytyökeskuksen hoitaja / ohjelmoija (Finn-Po, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 18100 - Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus