Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Heinolaan

KOKOONPAINJOITA

monipuolisiin kokoonpanotehtäviin. Sinulla on näppärät sormet, olet oma-aloitteinen ja pystyt omaksumaan nopeasti uusia tehtäviä.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten täytä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Web-osoite: http://www.kilta.fi Työnantaja: Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 18100 HEINOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Akkala, puh. 044 728 3773 Hakemukset: https://kilta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=949&rspvt=6lejma7lzrc44cg8wskskc Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 18100 HEINOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Y-tunnus 1589409-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 18100 - Heinola , osoitteessa 18100 HEINOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa