Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Kiipulan ammattiopisto on osa Kiipulasäätiön ylläpitämää Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskusta. Kiipula on ammatillisen erityisopetuksen, aikuiskoulutuksen ja kuntoutuksen osaamiskeskus ja palvelujen tuottaja. Palveluksessamme on yli 400 alan ammattilaista. Päivittäinen asiakasmäärämme on noin 1 000 opiskelijaa ja kuntoutujaa ja vuosivaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Etelä-Suomen alueella.

Haemme moniammatilliseen työyhteisöömme ja eri koulutusaloille
AVUSTAJIA opiskelijan opiskelun avustamiseen.

Hakijalta toivomme kokemusta toimimisesta erityisryhmien kanssa ja koulunkäynnin ohjaajan tai koulunkäyntiavustajan tutkintoa. Edellytämme kehittämishalukkuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Lisäksi toivomme kokemusta opiskelijoiden ohjaamisesta ja erityisryhmien yhteistyöverkostojen tuntemusta.

Tehtävään valitulle tarjoamme jäsenyyden moniammatillisessa työyhteisössämme, koulutuksen ja kokemuksen mukaisen palkan (yksityistä opetusalaa koskeva työehtosopimus) sekä mahdollisuuden oman työn ja itsensä kehittämiseen asiantuntijaorganisaatiossa.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja ajoittuvat ajalle 1.11.2016 - 2.6.2017. Työaika on 15- 30 tuntia viikossa, avustamisen tarpeesta riippuen.

Web-osoite: http://www.kiipula.fi Työnantaja: Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus Sijainti: Kiipulantie 507, 14200 TURENKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Eeva-Kaarina Leskinen puh.050 5599 538, eeva-kaarina.leskinen@kiipula.fi Hakemukset: http://rekry.wmfi.net/kiipula/rekry/common.jsp?ta=true&id=206&lang=FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiipulantie 507, 14200 TURENKI

Yritystiedot

Toiminimi kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus Y-tunnus 0147520-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Janakkala , osoitteessa Kiipulantie 507, 14200 TURENKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa