Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistövirkut Oy on lomamökkien ja -huoneistojen sekä -kiinteistöjen huolintaan erikoistunut yritys Levillä. Lisäksi hoidamme myös muutaman toimistotilan, ravintolan ja lääkäriaseman siivoukset. Haemme työntekijävahvuuteemme sesongin ajaksi 1.11.2016 - 30.4.2017 sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä siivouspuolelle ja kiinteistönhoitopuolelle. Ota yhteys siivouspuolelle Marjaan 0108350302 tai kiinteistöpuolelle Kariin 0108350310 tai lähetä sähköpostia kiinteistovirkut@levi.fi Asuntoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistövirkut Oy Y-tunnus 0900437-4 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistövirkut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa