Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako sinua
 
asuntomyyjän /
kiinteistönvälittäjän ura?
 
 
Huom! on kiinteistönvälityksen perinteikäs asiantuntija ja Suomen voimakkaimmin kasvava kiinteistönvälitysketju. Vuodesta 1969 alalla toiminut Huom! palasi uudistuneena markkinoille keväällä 2011 ja on osa Realia Group -konsernia.
Huomissa jokainen välittäjä on ammattitaitoinen. Välittäjä voi tarjota asiakkaalleen haluamaansa yksilöllistä palvelua ilman ketjun asettamia rajoitteita. Välittäjällä on valta ja vapaus päättää omista työtavoistaan ja -ajoistaan.
Se, millainen urastasi tulee, on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Huomissa voit kehittyä kiinteistönvälittäjänä myymällä enemmän ja paremmin.
Voit toimia yrittäjänä oman yrityksesi puitteissa, osakkaana tai palkkalistoilla. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiakastasi palvelet ja millaisia markkinointikanavia käytät.
Nyt haemme uusia Huom!:laisia Keski-Uudenmaan alueelle, KeravalleKIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ / ASUNTOMYYJIÄ
Odotamme Sinulta rohkeaa myyntivalmiutta, yrittäjähenkisyyttä sekä valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.
Myyntihenkisyys, asiakaspalveluasenne ja aito kiinnostus asumista kohtaan ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Arvostamme alan tutkintoa (LKV, KiAT tai KED). Mutta mikäli sinulla ei ole vielä em. tutkintoja, konsernissamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua alalle.
Huom!-ketjussa Sinulla on mahdollisuuksia: voit toimia joko yksityishenkilönä tai yrityksesi nimissä. Myös jo alalla toimiva kiinteistövälitysalan yrittäjä voi lähteä brändiimme mukaan.
Hakemukset pyydämme lähettämään 30.10. mennessä.
Lisätietoja antavat: Tero Saloniemi, puh: 0400467811, tero.saloniemi@huom.fi Reija Kivinen-Maksimainen, puh: 0505330369, reija.kivinen-maksimainen@huom.fi
Huom!

Työnantaja: Huom! Sijainti: Kauppakaari 11, 04200, Kerava, Suomi Yhteystiedot: Tero Saloniemi, tero.saloniemi@huom.fi, 0400467811 Hakemukset: http://www.uranus.fi/tyopaikat/nayta/kiinteistonvalittajia-asuntomyyjia-huom/68872 Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakaari 11, 04200, Kerava, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjiä / asuntomyyjiä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Huom!. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kauppakaari 11, 04200, Kerava, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa