Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RE/MAX toimii 100 maassa, noin 7000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän voimin. Se tarkoittaa kansainvälistä näkyvyyttä, vinkkijärjestelmää, kontakteja ja kaupantekoa. Suomessa meitä on jo yli 300. RE/MAX Asuntoneliöt on Keravan suurin välitystoimisto. RE/MAXissa valitset itse, millaisia panostuksia teet ja riskejä otat ansioittesi eteen. Voit työskennellä joko työntekijänä tai yrittäjänä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kerava kiinteistönvälitysalan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Asunnonkatu Oy LKV/Asuntoneliöt/RE/MAX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04250 - Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus