Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RE/MAX toimii 100 maassa, noin 7000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän voimin. Se tarkoittaa kansainvälistä näkyvyyttä, vinkkijärjestelmää, kontakteja ja kaupantekoa. Suomessa meitä on jo yli 300. RE/MAX Asuntoneliöt on Keravan suurin välitystoimisto. RE/MAXissa valitset itse, millaisia panostuksia teet ja riskejä otat ansioittesi eteen. Voit työskennellä joko työntekijänä tai yrittäjänä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kerava kiinteistönvälitysalan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät Kerava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Asunnonkatu Oy LKV/Asuntoneliöt/RE/MAX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus