Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

RE/MAX toimii 100 maassa, noin 7000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän voimin. Se tarkoittaa kansainvälistä näkyvyyttä, vinkkijärjestelmää, kontakteja ja kaupantekoa. Suomessa meitä on jo yli 300. RE/MAX Asuntoneliöt on Keravan suurin välitystoimisto.

RE/MAXissa valitset itse, millaisia panostuksia teet ja riskejä otat ansioittesi eteen. Voit työskennellä joko työntekijänä tai yrittäjänä. Ja saat aina korkeimman mahdollisen provision - riippumatta siitä, laskutatko palkkiosi vai nostatko sen palkkana.

Odotamme valittavilta henkilöiltä myyntihenkisyyttä, kykyä tehdä töitä yksin ja ryhmässä, halua menestyä ja rautaista palveluasennetta.

Katsomme eduksesi kokemuksen alalta ja LKV-tutkinnon- mutta ne eivät ole välttämättömiä. Odotamme rehellistä ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä halua menestyä.

Tartu tilaisuuteesi ja ota viipymättä yhteyttä.

Web-osoite: http://www.remax-asuntoneliot.fi Työnantaja: Asunnonkatu Oy LKV/Asuntoneliöt/RE/MAX Sijainti: Kultasepänkatu 8, 04250 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jari Vähämäki, Puh: 0505559433, jari.vahamaki@remax.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kultasepänkatu 8, 04250 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Asunnonkatu Oy LKV/Asuntoneliöt/RE/MAX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kultasepänkatu 8, 04250 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa