Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RE/MAX toimii 100 maassa, noin 7000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän voimin. Se tarkoittaa kansainvälistä näkyvyyttä, vinkkijärjestelmää, kontakteja ja kaupantekoa. Suomessa meitä on jo yli 300. RE/MAX Asuntoneliöt on Keravan suurin välitystoimisto. RE/MAXissa valitset itse, millaisia panostuksia teet ja riskejä otat ansioittesi eteen. Voit työskennellä joko työntekijänä tai yrittäjänä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kerava kiinteistönvälitysalan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Asunnonkatu Oy LKV/Asuntoneliöt/RE/MAX. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus