Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ Oletko kiinteistönvälittäjä ? Oletko tehnyt vaativaa myynti- ja/tai asiakaspalvelutyötä ? Oletko aina halunnut tulla kiinteistönvälittäjäksi ? Kerro mikä on motivaatiosi ja tule huipputiimiimme vaurastumaan! VALITSE RE/MAX Asunnonavain, Ansaitset enemmän RE/MAX Asunnonavain -toimistomme Vantaalla Tikkurilan keskustassa on toiminut vuodesta 2008 ja on kauimmin toiminut RE/MAX Suomessa. Muutamme upeisiin uusiin tiloihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Vantaa kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus