Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ilmoitus jätetty 20.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työpaikan jossa osaamistasi arvostetaan? Olisiko aika kilpailuttaa nykyinen työnantajasi? Nyt on mahdollisuus päästä mukaan todelliseen huippujoukkueeseen. Tarjoamme: - kaupungin Parhaat työkalut ammatin harjoittamiseen - erinomaisen työympäristön ja mukavat työkaverit - erittäin kilpailukykyisen palkkausjärjestelmän Odotamme: - vähintään kolmen vuoden kokemusta alalta - molempien kotimaisten kielten hallinta - positiivista ja nälkäistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Vaasa kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.12.2016 ja sen on julkaissut Vaasan Kotijoukkue. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus