Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 50 ja toimipaikkoja noin 160. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP-Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen

 

Kiinteistönvälittäjää

 

Tehtävänäsi on pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen arviointi sekä myynti. Olet toteuttamassa asiakkaidemme tärkeimpiä unelmia. Asenteesi ja asiakaslähtöinen ote työhösi herättävät luottamusta. Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita.

 

Toivomme, että sinulla on kokemusta alalta. Olet vastuuntuntoinen myynnin ammattilainen ja sinulla on hyvät verkostot sekä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Hallitset digiajan työvälineiden käytön ja sopeudut joustaviin työaikoihin. LKV-pätevyys katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus kiinteistönvälitysalaa kohtaan.

 

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja erinomaiset mahdollisuudet menestymiseen kiinteistöalalla. Saumaton yhteistyö pankin kanssa tukee toimintaamme ja takaa asiakkaillemme kaikki kauppoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Saat vakituisen ja itsenäisen työn sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi.

Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus on jälleen vuonna 2015 yleisarvosanaltaan ja positiivisuusarvoltaan Suomen paras kiinteistönvälitysketju.

 

Kuulemme mieluusti lisää sinusta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteen op.fi/rekry kautta viimeistään 31.10.2016 . Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rautiainen p. 040-6301171, soittoajat: 14.10 - 21.10 klo 13-14 tai mikko.rautiainen@op.fi .

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

 

Työnantaja: OP Sijainti: Pohjois-Karjala Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=29304 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu OP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Karjala , osoitteessa Pohjois-Karjala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa