Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 50 ja toimipaikkoja noin 160. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät PäijätHäme kiinteistönvälitysalan tehtävät PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu OP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa