Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

KIINNOSTAAKO SINUA ASUNTOMYYJÄN / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN URA?

Huom! on kiinteistönvälityksen perinteikäs asiantuntija ja Suomen voimakkaimmin kasvava kiinteistönvälitysketju. Vuodesta 1969 alalla toiminut Huom! palasi uudistuneena markkinoille keväällä 2011 ja on osa Realia Group -konsernia.

Huomissa jokainen välittäjä on ammattitaitoinen. Välittäjä voi tarjota asiakkaalleen haluamaansa yksilöllistä palvelua ilman ketjun asettamia rajoitteita. Välittäjällä on valta ja vapaus päättää omista työtavoistaan ja -ajoistaan.

Se, millainen urastasi tulee, on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Huomissa voit kehittyä kiinteistönvälittäjänä myymällä enemmän ja paremmin.

Voit toimia yrittäjänä oman yrityksesi puitteissa, osakkaana tai palkkalistoilla. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiakastasi palvelet ja millaisia markkinointikanavia käytät.

Nyt haemme uusia Huom!:laisia

Keski-Uudenmaan alueelle, Keravalle

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ / ASUNTOMYYJIÄ

Odotamme Sinulta rohkeaa myyntivalmiutta, yrittäjähenkisyyttä sekä valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Myyntihenkisyys, asiakaspalveluasenne ja aito kiinnostus asumista kohtaan ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta.
Arvostamme alan tutkintoa (LKV, KiAT tai KED). Mutta mikäli sinulla ei ole vielä em. tutkintoja, konsernissamme sinulla on mahdollisuus kouluttautua alalle.

Huom!-ketjussa Sinulla on mahdollisuuksia: voit toimia joko yksityishenkilönä tai yrityksesi nimissä. Myös jo alalla toimiva kiinteistövälitysalan yrittäjä voi lähteä brändiimme mukaan.

Web-osoite: http://huom.fi Työnantaja: Keski-Uudenmaan Huoneistomarkkinat Oy Sijainti: Kauppakaari 11, 04200 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Tero Saloniemi, puh: 0400467811, tero.saloniemi@huom.fi Reija Kivinen-Maksimainen, puh: 0505330369, reija.kivinen-maksimainen@huom.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakaari 11, 04200 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Uudenmaan Huoneistomarkkinat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kauppakaari 11, 04200 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa