Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 50 ja toimipaikkoja noin 160. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP-Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä.

Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistönvälittäjää

Tehtävänäsi on pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen arviointi sekä myynti. Olet toteuttamassa asiakkaidemme tärkeimpiä unelmia. Asenteesi ja asiakaslähtöinen ote työhösi herättävät luottamusta.Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita.

Toivomme, että sinulla on kokemusta alalta. Olet vastuuntuntoinen myynnin ammattilainen ja sinulla on hyvät verkostot sekä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Hallitset digiajan työvälineiden käytön ja sopeudut joustaviin työaikoihin. LKV-pätevyys katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus kiinteistönvälitysalaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja erinomaiset mahdollisuudet menestymiseen kiinteistöalalla. Saumaton yhteistyö pankin kanssa tukee toimintaamme ja takaa asiakkaillemme kaikki kauppoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Saat vakituisen ja itsenäisen työn sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi.
Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus on jälleen vuonna 2015 yleisarvosanaltaan ja positiivisuusarvoltaan Suomen paras kiinteistönvälitysketju.

Kuulemme mieluusti lisää sinusta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteen op.fi/rekry kautta viimeistään 31.10.2016. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rautiainen p. 040-6301171, soittoajat: 14.10 - 21.10 klo 13-14 tai mikko.rautiainen@op.fi.

Web-osoite: http://www.op.fi Työnantaja: OP Osuuskunta Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Rautiainen p. 040-6301171, soittoajat: 14.10 - 21.10 klo 13-14 tai mikko.rautiainen@op.fi. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut OP Osuuskunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa