Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lammervo & Torikka Henkilöstöpalvelut on vuonna 2015 perustettu myynti- ja asiakaspalvelualan suorarekrytointeihin, sekä henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa työllistäen päivittäin alan huippuosaajia. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.lammervo-torikka.fi. Asiakkaamme etsii Helsingin toimipisteeseensä energistä, myyntitaidon perusteet omaavaa kiinteistönvälittäjää. Saat käyttöösi kaikki työkalut, kuten ammattivalokuvaajan ja toimistohenkilöstön, jotta pääset itse keskittymään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lammervo & Torikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa